ماده ۴۸ قانون حمایت از خانواده درخصوص مستمری وراث بازنشستگان میزان حقوق وظیفه یا مستمری( در تمام صندوقهای بازنشستگی اعم از کشوری، لشکری ، تأمین اجتماعی و سایر صندوقهای خاص )،جهت انتقال وراث قانونی وی (زوجه دائم متوفی و فرزندان و سایر) و نحوه تقسیم آن به ترتیب زیر است:
۱.سهم همسر متوفی از حقوق او:
_ زوجه دائم متوفی از حقوق وظیفه یا مستمری وی برخوردار می گردد و ازدواج وی مانع دریافت حقوق مذکور نیست و درصورت فوت شوهر بعدی و تعلق حقوق به زوجه در اثر آن، بیشترین مستمری ملاک عمل است. البته اگر متوفی چند زوجه دائم داشته باشد حقوق (وظیفه یا مستمری) به تساوی بین آنان و سایر وراث قانونی تقسیم می شود. _ دریافت حقوق بازنشستگی یا از کارافتادگی، مستمری از کارافتادگی یا بازنشستگی حسب مورد توسط زوجه متوفی مانع از دریافت حقوق وظیفه یا مستمری متوفی نیست.

حتماً بخوانید:
سفته تضمین حسن انجام کار

حتماً بخوانید:
سفته تضمین حسن انجام کار
شرایط پرداخت به فرزندان متوفی
فرزنـدان اناث (دختر) در صـورت نداشتن شغل یا شوهر, و فرزندان ذکور هم تا سن بیست سالگی و بعد از آن ( منحصراً درصورتی که معلول از کار افتاده نیازمند باشند یا اشتغال به تحصیلات دانشگاهی داشته باشند حسب مورد )از کمک هزینه اولاد، بیمه و مستمری بازماندگان یا حقوق وظیفه والدین خود برخوردار می گردند. حقوق وظـیفه یا مستمری زوجـه دائم و فرزندان و سـایر وراث قانونی کلیه کارکنان شاغل و بازنشـسته مطابق ماده ۸۷ قانون استخدام کشوری مصوب ۱۳۴۵/۳/۳۱ و اصلاحات بعدی آن و با لحاظ ماده ۸۶ همان قانون و اصلاحیه های بعدی آن، تقسیم و پرداخت می گردد. لازم به توضیح است مقررات این ماده در مورد افرادی که قبل از اجراء شدن این قانون فوت شده اند نیز لازم الاجرااست.
نظر خود را بنویسید: